Srpski jezik
 

Maxmara je sklopila novi ugovor sa Ugo Grupom

Maxmara je sklopila novi ugovor sa Ugo Grupom za isporuku i ugradnju aluminijske bravarije na Hotelu Jure. Hotel Jure je jedan od 5 hotela u turističkom naselju Solaris Šibenik, rekonstrukcija hotela i povećanje kapaciteta na 400 soba počinje početkom Oktobra i planirani završetak je mart 2016 godine.

Maxmara će isporučivati klizne prozore i klizne grilje iz sistema Scheco!

 

 
Nazad na naslovnu

maxmara-featuredMAXMARA je kompanija koja se nalazi u Banja Luci, Republici Srpskoj, u sjevernom dijelu Bosne i Hercegovine. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja i montaža aluminijumskih konstrukcija, PVC ramova, čeličnih konstrukcija i termo – izolacionih stakala.

Mi smo jedna od najvećih i najbolje opremljenih kompanija u ovoj branši u regionu. Sertifikat ISO 9000/2000 izdat od strane Lloyds of London 1999 je garancija za kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda.

Poslovni moto naše kompanije je jednostavan: Postizanje maksimalnog kvaliteta naših proizvoda, kao siguran i dugoročan recept za fer konkurenciju, ne samo na domaćem, već i na međunarodnom tržištu.

Zadovoljstvo kupaca Maxmarinih proizvoda nam daje podsticaj da se neprestano razvijamo i usavršavamo. Mi želimo da pružimo kupcima mogućnost da pronađu savršeno rješenje za svoje domove ili za svoje poslovne objekte.