U sklopu Maxmare već 6 godina posluje firma STS koja se bavi proizvodnjom aluminijskih ljestvi

STS d.o.o. je smješteno u Banjoj Luci, Republici Srpskoj, u sjevernom dijelu Bosne i Hercegovine. Osnovano je sa idejom da se sa italijanskim partnerom, STP iz Milana, započne proizvodnja aluminijumskih ljestvi. STS proizvodi tri linije ljestvi u više modela, Profesionalne za svakodnevnu intenzivnu i profesionalnu upotrebu, Hobby namjenjen za individualnu i povremenu upotrebu te kućne ljestve namjenjene za upotrebu u domaćinstvu.

Svi naši proizvodi se izrađuju od visoko kvalitetnog aluminijuma i u skladu su sa evropskom normom EN 131 te za većinu modela posjedujemo GS TUV certifikat. Danas naše proizvode prodajemo u većini evropskih zemalja i šire, te za svoje proizvode dajemo EUR 1 (izjavu o porijeklu).

Posjetite zvaničnu web prezentaciju i informišite se detaljnije www.stsdoo.com


sts-aluminijumske-ljestve

 
Nazad na naslovnu

maxmara-featuredMAXMARA je kompanija koja se nalazi u Banja Luci, Republici Srpskoj, u sjevernom dijelu Bosne i Hercegovine. Naša osnovna djelatnost je proizvodnja i montaža aluminijumskih konstrukcija, PVC ramova, čeličnih konstrukcija i termo – izolacionih stakala.

Mi smo jedna od najvećih i najbolje opremljenih kompanija u ovoj branši u regionu. Sertifikat ISO 9000/2000 izdat od strane Lloyds of London 1999 je garancija za kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda.

Poslovni moto naše kompanije je jednostavan: Postizanje maksimalnog kvaliteta naših proizvoda, kao siguran i dugoročan recept za fer konkurenciju, ne samo na domaćem, već i na međunarodnom tržištu.

Zadovoljstvo kupaca Maxmarinih proizvoda nam daje podsticaj da se neprestano razvijamo i usavršavamo. Mi želimo da pružimo kupcima mogućnost da pronađu savršeno rješenje za svoje domove ili za svoje poslovne objekte.