M A X M A R A

Naša glavna motivacija je pružiti prvoklasnu uslugu svim našim klijentima na vrijeme i u okviru budžeta koristeći naše vrhunske koncepte dizajna i inženjering.

Kontakt

+387 51 355 120

info@maxmaradoo.com

Showroom

Njegoševa 109,
78 000 Banja Luka

Klizni sistemi

Moderan dizajn i mnogo svjetlosti s odličnom toplinskom izolacijom


Uživajte u udobnosti kliznih rješenja koja štede prostor – a istovremeno ste zaštićeni od vjetra, kiše, buke i gubitka topline. To omogućuje međudjelovanje novorazvijenih okova, inovativnih geometrija profila i optimiziranih brtvila.
S našom tehnikom bez problema se izrađuju veliki elementi za vrata. Nebitno je jesu li vrata zatvorena ili otvorena, prirodna svjetlost u svakom slučaju ispunjava prostor. Skoro nevidljivi podni priključak, podjelu vanjskog i unutarnjeg prostora čini neprimjetnom.

HARMO SISTEMI


Sklopiva klizna vrata uistinu nevjerojatno štede prostor. Omogućuju gotovo potpuno otvaranje čitavih staklenih stijena. Pojedinačne jedinice jednostavno se presavijaju u mali prostor i guraju u stranu – brzo i kompaktno. Dostupne su dvije opcije ovisno o području uporabe:
Visoko toplinski izolirana sklopiva klizna vrata za vanjsku upotrebu Sloj krila za ova toplinski izolirana vrata može se vrlo lako preklopiti prema unutra ili prema van i pomaknuti udesno i/ili ulijevo. Vrata se gotovo nečujno kotrljaju na nosačima. Oni su sigurno vođeni na vrhu i na dnu. To stvara idealnu vezu između interijera i eksterijera.
Neizolirana sklopiva klizna vrata idealan su izbor u područjima u kojima nije potrebna dodatna toplinska izolacija. Sustav vrata se može u potpunosti otvoriti kako bi se proširio životni prostor i ured.

PANORAMA SISTEMI


S kliznim jedinicama Panorama Design Schüco stvara maksimalnu transparentnost za neprekidan pogled na prirodu ili urbano okruženje.
Zahvaljujući skrivenim vanjskim i ventilacijskim okvirima u zidu i stropu, kao i minimalnim širinama profila i dubinama ugradnje, vizualne komponente kliznih vrata svedene su na minimum, bez žrtvovanja fleksibilnosti u izboru vrste otvaranja i površine.
Kada je otvoren, stakleni kut praktički se rastvara u zgradi. U kombinaciji s dizajnom džepnih vrata, u kojem otvoreni klizni otvor nestaje u vanjskom zidu, klizni sustav potpuno nestaje u pozadini, ostavljajući samo čistu panoramu.

UP