M A X M A R A

Naša glavna motivacija je pružiti prvoklasnu uslugu svim našim klijentima na vrijeme i u okviru budžeta koristeći naše vrhunske koncepte dizajna i inženjering.

Kontakt

+387 51 355 120

info@maxmaradoo.com

Showroom

Njegoševa 109,
78 000 Banja Luka

Unosimo u Vaš život inovaciju, udobnost i kvalitet.

MAXMARA d.o.o je osnovana s ciljem da pruži usluge proizvodnje i montaže prozora, vrata i fasadnih sustava u Republici Hrvatskoj. Sa našim partnerima smo realizovali mutimilionske luksuzne, rezidencijalne, industrijske i poslovne objekte širom Evrope. U ponudi su sistemi u aluminijumu, PVC i čeliku, te vam preporučujemo da napravite uvid u cijelu paletu proizvoda i usluga na našoj web stranici a mi smo tu da vam odgovorimo na sva pitanja.

Djelatnost preduzeća je: proizvodnja i montaža aluminijumskih konstrukcija (prozora, vrata i fasada), PVC prozora, čeličnih konstrukcija, protivprovalnih i protivpožarnih vrata i termoizolacionog stakla. Jedna smo od najvećih i najopremljenijih firmi ove djelatnosti u regionu. Posjedujemo certifikat ISO 9000/2008 izdan od strane Londonskog Lojdsa od 1999. god., te CE i TUV certfikate za kvalitet proizvoda. Poslovanje preduzeća zasniva se na postizanju maksimalnog kvaliteta proizvoda kao sigurnom i dugotrajnom receptu za ravnopravnu konkurenciju ne samo na domaćem, već i na inostranom tržištu. Time želimo obezbjediti dugotrajan život firme sa pozitivnim finansijskim rezultatima.

Zadovoljstvo kupca MAXMARA nastoji obezbjediti kroz zajedničku saradnju. Kupcu želimo dati mogućnost da pronađe idealno rješenje za svoj dom ili komercijalni objekat. Firma je organizovana po sistemu ISO 9000 trenutno zapošljava 130 radnika, od čega 12 mašinskih inžinjera koji rade u sektorima razvoja, tehničke pripreme, upravljanju proizvodnje i kontrole kvaliteta. Proizvodnja se nalazi na dvije lokacije ukupne površine preko 7.000 m2.

U njima je smještena proizvodnja aluminijumskih konstrukcija, PVC prozora, roletni, sigurnosnih vrata, termo stakla i čeličnih konstrukcija, a odvojeno odjeljenje čine montaža sa 21 obučenim radnikom, 10 pokretnih platformi, dizalicom i transportnim parkom sa preko 25 kamiona i dostavnih vozila. Oprema i mašine za proizvodnju su uglavnom automatske, poluatomatske i CNC, njemačke i italijanske proizvodnje, kojima se upravlja preko namjenskih softvera razvijenih u Njemačkoj i Italiji. Visok kvalitet proizvoda postižemo odabirom visokokvalitetnih ulaznih materijala, automatizacijom proizvodnje i angažovanjem stručnih, iskusnih ljudi.

Iskusite slobodu dizajna do posljednjeg detalja

KVALITET I POUZDANOST

Naši dobavljači su vodeće svjetske firme za prozorske i fasadne sustave (Schueco, Profilati, Reynaers, Alumil, Feal, Jansen, Forster), za okove (Sigenia-AUBI, Erreti, GU, ISEO, Mottura) te za staklo (Guardian, St. Gobain, Glaverbel,). Sve su to elementi koji daju kvalitet našim proizvodima, a nama omogućavaju komparativnu prednost na tržištu Bosne i Hercegovine. To nam obezbjeđuje uključenje u ravnopravnu borbu na lokalnom i Evropskom tržištu kao što su zemlje Italije, Austrije, Njemačke, Belgije, Holandije, Švedske, Norveške, Francuske, Švajcarske i drugih.

PIŠITE NAM

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ne oklijevajte da nas kontaktirate. Nastojat ćemo da Vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku.

UP